• Sportieve meid zoekt man die gewoon zichzelf is

  Misschien zie ik er lief en zacht uit maar ik laat toch niet over me heen lopen. Als ik wat te zeggen heb, zal ik dat zeker doen en iemand naar de mond praten, doe ik ook niet. Iedereen verdient het toch om gelukkig te zijn, niet? Wil niet zeggen dat ik diep ongelukkig ben maar als ik die verliefde stelletjes allemaal zie, dan denk ik dat het hebben van een vriendje een super fijn gevoel moet zijn. Over jou: Je hoeft geen egotripper te zijn die mij wilt imponeren met weet ik het veel wat. Dat heb ik toch wel snel in de gaten en daar knap ik op af. Wees waar gewoon je eigen zelf, niks mis mee :) Als je net als ik houdt van sport, dan maak je wel meer kans dan wanneer je een couch-potato bent :) . Ben benieuwd

  sportief, suikernichtje, zoekt

  Permalink Categories: Suikernichtje
 • Single blonde meid zoekt charmante suikeroom

  Relatie voorbij, gelukkig kan ik je vertellen! En ik wilde eigenlijk wachten met het rondkijken naar een nieuw liefje, maar ach..... Wat is het saai om alleen te zijn, soms bekruipt het me en dan weet ik dat ik snel een leuke man moet zoeken. Ik mag blond met blauwe ogen zijn, maar ik ben niet dom, geen del en val al helemaal niet op overdreven stoere macho mannen. Doe mij maar wat meer charme.Over jou: Je bent single, zou iets serieus willen en houdt ook van reizen. Als je hieraan voldoet, zijn we al een heel eind op weg. Gevoelens en kriebels moeten groeien en daar nemen we de tijd voor. Je bent een charmante sugardaddy, die niet van overdrijven houdt, maar wel een lekkere dosis humor heeft. Ik kijk uit naar je bericht

  blonde meid, zoekt, serieuze , suikeroom

  Permalink Categories: Suikernichtje West Vlaanderen
 • Lief suikernichtje zoekt suikeroom om samen zich te vermaken

  Ben een lief suikernichtje en Ik verveel me soms rot. Ik heb weinig vrienden, werk erg veel en hoewel ik nog jong ben, hou ik helemaal niet van dat drukke gedoe in discotheken. Ik heb een creatief beroep waardoor ik vaak nog tot in de late uurtjes op de pc zit, maar dat vind ik erg leuk! Ik wil er wel wat meer op uit gaan, daarom wat mensen leren kennen. Over jou: Jij bent net als ik wel te vinden voor creatieve dates die we dan samen even bedenken. Misschien net als ik wat alleen, zodat we elkaar kunnen vermaken?

  gekkie, becky, limburg

  Permalink Categories: Suikernichtje in Limburg
 • Op zoek naar een jonge suikeroom

  Waar ik naar opzoek ben? Nouja.. Opzoek, dat klinkt ook weer zo ontmoedigend. Ik sta open voor een leuk contact, en wie weet als die klik er is hoe het gaat uitpakken! Ik kan nu wel veel persoonlijke dingen over mezelf erop gaan zetten, maar ik ga het eens helemaal anders doen denk ik.. Als je de interesse hebt mij beter te willen leren kennen, dan zullen we verder zien. Ik kan alvast duidelijk zijn: Ik hoef geen berichten te ontvangen van oude kerels, als je een helder verstand hebt zul je zelf wel weten of jij tot die oude leeftijdscategorie toe behoort! ;-) maar wel van een jonge suikeroom . Jij misschien ?

  zoek, jonge, suikeroom

  Permalink Categories: Suikernichtje in Oost Vlaanderen
 • Blond suikernichtje zoekt prettig gestoorde suikeroom

  Op dit moment heb ik niet veel om handen, over een paar maanden ga ik een tijdje naar het buitenland wat avonturieren maar tot die tijd wil ik me niet gaan zitten te vervelen want anders duurt de tijd nog zooooo lang voor ik vertrek. Dus ik kom hier even een licht opsteken, kijken of ik iemand kan vinden om samen de resterende tijd door te brengen op een leuke en (on)zinvolle manier. Lekker gek doen is nooit weg en serieus zijn kunnen we later ook nog wel :)Over jou: Leuk en vlot om mee om te gaan, geen stijve hark die te verlegen is om naar me te kijken. Tikkeltje prettig gestoord en wat tijd over hebben. Je kunt niet zeggen dat ik erg kieskeurig ben, als die klik er maar is om nog enkele maanden als maatjes met elkaar om te gaan. Met jou ?

  dientje, maatje, suikeroompje

  Permalink Categories: Suikernichtje in Oost Vlaanderen